PROJE SONU DEĞERLENDİRME ANKETLERİ (ÖĞRETMEN - ÖĞRENCİ -VELİ)

ÖĞRETMEN ANKETİ
Anket sonuçlarına göre proje,  eTwinning portalının daha kolay kullanılmasına katkı sağladığı ,öğrencileri hem eğlenceli hem öğretici akticiler içinde bulunduğu belirtmektedir.





ÖĞRENCİ ANKETİ

Anketimizde ''Türkülerimizin yaşanmış öğelerini araştırmak, Yöresel şarkılarımızın hatırlanmasını sağlamak'' hedeflerinin gerçekleşip gerçekleşmediğini değerlendiren sorular(2. ve 4. soru) sorulmuştur.Verilen cevaplara göre hedeflere ulaşıldığı tespit edilmştir.

''Öğrenilen şeylerin kalıcılığını arttırmak'' proje hedefine yönelik 1. soruda öğrencilerimiz çoğu web 2 aracını daha sonraki eğitim hayatında da kullanabileceğini belirtmiştir.

Ayrıca öğrencilerimizin yaş grubunu göz önüne alarak oluşturduğumuz jigsaw puzzle ve  oyun aktivitelerini  eğlenceli bulduğu tespit edilmiştir.

 




VELİ ANKETİ

Ankette  ''öğrencinin teknolojiyi doğru yönde kullanması sağlamak ve türkülere bakış açışını değiştirmek'' proje hedeflerine ulaşılıp ulaşılmadığını değerlendirmek için bu hedeflerle ile ilgili sorular(2. ve 3. soru) sorulmuştur. Velilerden gelen yanıtlara göre proje hedeflerine yüksek oranda  ulaşılmıştır. Ayrıca proje çalışmalarına katılımın yüksek olduğu, yapılan etkinliklerin öğretmen-öğrenci- veli iletişimini güçlendirdiği, aktivitelerin öğrenci iletişim becerilerine olumlu yönde katkı sağladığı görülmektedir.



ŞAHNUR TÜRKOĞLU GAZİOSMANPAŞA İLKOKULU

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sude den "Barış Manço" ve "Gülpembe "Şarkısının hikayesi

Müziğin Tarihi Gelişimi...